Skip to main content

Street food каравана

за Вашето фирмено събитие

Защо да изберете
Brunch Burger?

Подвижна бургер каравана

Авторски рецепти с автентичен вкус

100% истинско месо, домашни съставки и висококачествени продукти

Дългогодишен опит в кетъринга и организацията на събития

Индивидуално меню за вашето събитие

Гаранция, че всички гости ще останат доволни

Вашето място, офис или локация…

Нашата подвижна бургер каравана

Ние ще дойдем на гости с нашата бургер каравана. Тя е супер мобилна и не заема много място, което я прави идеалния избор за всяко частно събитие, където и да се състои то!
Но по стара българска традиция знаем, че на гости не се ходи с празни ръце. Затова с нас ще вземем пухкави бриош питки, сочно телешко, адски хрупкави картофки и каквото още ни поръчате.

150

фирмени събития и тиймбилдинги

6500

приготвени бургери

3000

заситени и доволни гости

Довериха ни се:

Runway Reels Fashion on Film

в Nu Boyana Film Studios

Тиймбилдинг за хотел InterContinental Sofia

в Лятна градина

Бургер парти за SBT Solutions

до сградата на Walltopia

Невероятна услуга! Наскоро наехме Brunch Burger за нашето годишно фирмено парти. Бургерите бяха хит, а екипът им се справи без проблем с нашата голяма група. Професионализъм, коректност и вкусна храна. Горещо препоръчвам за всяко корпоративно събитие!

Иван МинчевCEO

Нашата фирма поръчва от Brunch Burger за различни срещи и събития със служители, клиенти и партньори. Всеки път те надминават очакванията ни с качеството на храната и изключителното си обслужване.

Мария СтаниславоваHR мениджър

Brunch Burger предоставиха кетъринг за няколко от нашите корпоративни събития. Опциите в менюто са фантастични и винаги намират начин да персонализират нашите поръчки. Обратната връзка от нашия екип е изключително положителна.

Георги СпасовИзпълнителен директор

Работили сме с Brunch Burger многократно за нашите корпоративни нужди от кетъринг. Всеки път предоставят несравнимо качество и обслужване. Екипът им е невероятно отзивчив, а бургерите винаги се харесват на колектива.

Йоана ИвановаМаркетинг мениджър

За нашите фирмени събития искахме нещо непринудено, но висококачествено и Brunch Burger предостави точно това. Техният професионализъм, индивидуален подход и вкусна храна ги превърнаха в перфектния избор. Нашите служители очакват с нетърпение своите бургери всеки път и не можем да бъдем по-щастливи от услугата, която получихме.

Кристина ЧочеваЕксперт Корпоративни партньорства

Вземете оферта за Вашето събитие

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.